Vízszerelés‎ > ‎

xtelepulesxi Vízszerelés


xtelepulesx Vízszerelés


xMegszolitasx
xtizevex

xNotLx
xOkx

xtelepulesenSzakmamagyarx
xszakertelemx
xlinkesMondatx
xorommelMondatx

xkepx


Vízszerelési munkák

A munka felelősség teljes hiszen a vízrendszerben víz van. Egy rosszul meghúzott, feszülő cső akár csőtörést is okozhat a későbbiekben, különösen a meleg-vizes csövek sérülhetnek könnyen a hőtágulás miatt. A vizes problémák megoldását ezért érdemes mindenképpen xtelepuleskicsixi szakemberre bízni. A keletkezett kár nagyságrendekkel tud nagyobb lenni mint a munkadíj. 

Az alábbiakban felsoroljuk a leglényegesebb vízszerelési munkákat.

 Csapcsere

A csapcsere a leggyakoribb vízszerelési megrendelés, ennek szerintünk több oka is van:
  • minimális az anyagköltség és a munkadíj is
  • a csöpögő csap látványosan fogyasztja a vizet
  • sőt egy csöpögő csap idegesítő is tud lenni
  • a jelenlegi forgókaros, kerámiabetétes csapokat akár egy homok szem is tönkre teheti
  • a csap egy mozgó alkatrész
xautokep2x

 Szifon csere

Azzal a kérdéssel fordul sok xtelepulesxi megrendelő hozzánk, hogy a szifont tisztítsuk ki. Hiszen így egy minimális anyag költséget meg lehet spórolni. Azonban xkikx szerint jobban megéri venni egy új lefolyó szifont, mivel az elzsírosodott régi szifon könnyebben zsírosodik be újra. Abban az esetben pedig, ha a szifon szivárog, esetleg szennyvíz szagot is áraszt, minden megrendelő a cserére szavaz.


Szaniter csere

A kád vagy zuhanykabin cseréje viszonylag ritkán fordul elő, mivel ezek jelentős bontással is járnak, általában komplex fürdőszoba felújításkor merülnek fel ilyen igények. Ugyanakkor a mosdókagylók, WC-tartályok WC kagylók cseréje viszonylag gyakori igény. A szanitereket gyakran cserélik akkor, amikor új tulajdonosa lesz a lakásnak, elsősorban egészségügy, tisztasági okokból

WC tartály csere

Gyakorlatilag a WC tartály tartalmazza a legtöbb mozgó alkatrészt, így a meghibásodás gyakori jelenség. Sajnos sok esetben előfordul, hogy a hiba már nem orvosolható, azaz cserére kerül sor. Sok esetben mellőzik a tartályt és áttérnek egyszerűen víznyomásos csap megoldásra. Ez gazdaságosabb tud lenni a régi típusú tartályoknál, mivel azoknál minden egyes lehúzás 5-10 liter víz fogyasztást jelentett.

WC kagyló csere

A WC kagyló a legjobban igénybe vett szaniter, hiszen el kell bírnia mindenki súlyát, és hát időnként mocorgunk is rajta. Emiatt időnként megreped a kagyló, esetleg a tömítések csavarozások is kilazulhatnak.
A WC kagylót gyakran cserélik akkor, amikor új tulajdonosa lesz a lakásnak, elsősorban tisztasági okokból. Mielőtt meg vennénk az új WC kagylót kérjük ki vízszerelő tanácsát. A szennyvíz csatlakozásnál ugyanis két típus van, és ha nem a megfelelő típusú WC-kagylót vesszük meg, akkor azt nem fogjuk tudni beszerelni.

Vízszerelés xtelepulesx


Ha Ön xtelepuleskicsixi lakos akkor hívja:
(0630) 445-8879

xautokep1x

xegyedixxkorx 
xlinkx

xKeresztOnlinex

xRandomListax
Comments